در این مقاله ما دستگاه جوش اینورتر, مزایای آن, انواع دستگاه جوش و مهم ترین کاربردهای اینورتر جوشکاری را برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
دستگاه جوشکاری جزو ابزاری است که در زندگی بسیار با آن سروکار داریم و کارهای زیادی را با آن انجام می دهیم. از جوشکاری با یک فلز ساده تا ساختن برج های بزرگ همگی به کمک این دستگاه پرکاربرد و مفید انجام می شود.
جوشکاری چیست؟
قبل از توضیح کامل در مورد دستگاه جوش اینورتر بهتر است تعریفی مختصر در مورد خود جوشکاری داشته باشیم.
جوشکاری فرایندی است که در طی آن دو قطعه آهن مستقیما یا با کمک یک قطعه آهن کوچکتر به همدیگر اتصال دایمی پیدا می کنند و هدف آن اتصال دائمی مواد مهندسی از قبیل فلز، سرامیک، پلیمر و کامپوزیت به یکدیگر است. امروزه کاربرد جوش خیلی زیاد شده و چون نسبت به قبل حجم دستگاه جوشکاری بسیار کمتر شده لذا تقریباً امروزه در اکثر خانه ها یک مورد دستگاه جوش را می بینم.
در ادامه در مورد دستگاه جوش اینورتر، کاربردها، مزایا و انواع آن توضیحاتی خواهیم داد. پس تا پایان همراه ما باشید و این مقاله را از دست ندید.
دستگاه جوش اینورتر چیست؟
دستگاههای جوش قدیمی بسیار سنگین و بزرگ بودند و حمل و نقل آنها واقعا دردسرساز بود. علاوه بر مشکل حمل و نقل مصرف انرژی بسیار بالایی نیز داشتند.
دستگاه جوش اینورتر نوع جدید دستگاههای جوش می باشد که از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا در صنعت جوشکاری بهره می برد. این دستگاه بسیار سبک تر از دستگاه جوش های قدیمی هستند و قابلیت حمل و نقل آسانی دارند این دستگاه جوش با فراهم آوردن جریان بالا فرایند جوشکاری را آسان می کند.
این دستگاه جریان متناوب (AC) را مستقیما به جریان (DC) تبدیل می کند, مقدار جریان خروجی نیز توسط نرم افزارهای کامپیوتری کنترل و تنظیم می شود اکثرا این نوع دستگاهها می توانند با هر دو جریان مستقیم و متناوب کار کنند.
هزینه تولید و نگهداری دستگاه جوش اینورتر نسبت به دستگاه جوش سنتی پایین تر می باشد در نتیجه از نظر هزینه نیز بسیار به صرفه می باشد.
دستگاه جوش اینورتر هم به برق سه فاز وصل می شود هم به برق تک فاز و محدودیتی برای این کار وجود ندارد معمولا این دستگاه را می توان به هر پریز معمولی وصل کرد. برای مصارف خانگی می توان از دستگاههای جوش اینورتر با حداکثر جریان 200 آمپر استفاده کرد و برای مصارف دیگر از 200 آمپر به بالا.
مزایای این دستگاه جوش
- قابلیت حمل آسان به دلیل سبک بودن و حجم کوچک دستگاه
- راندمان کاری بالاتر نسبت به دستگاههای جوش سنتی و قدیمی
- عدم ایجاد آلودگی صوتی
- کاهش بسیار زیاد مصرف انرژی
- افزایش کیفیت وشکاری
- دارای جوشکاری بدون قطع و وصل شدن
- امکان کنترل جریان خروجی توسط کابر
- ایجاد قوس الکتریکی مناسب
انواع دستگاه جوش INVERTER
- دستگاه جوش آرگون
- دستگاه جوش آرگون پالس
- دستگاه جوش آرگون AC/DC
- دستگاه جوش برق
- دستگاه جوش co2 و ….
کاربردهای این دستگاه
- پروژه های ساختمانی
- تولید خودرو و ساخت ماشین آلات صنعتی
- صنایع هوا فضا
- کارخانه های صنایع شیمیایی
- صنایع کشتی سازی
- ساخت تجهیزات ریلی
- خطوط ریلی
خوب عزیزان اینها توضیحاتی بود پیرامون دستگاه جوش اینورتر, حال شما می توانید بسته به نیاز خود و اینکه دستگاه جوش را برای چه کاری می خواهید استفاده کنید نوع دستگاه مورد نیاز خود را خریداری کنید.
ممنون که تا پایان همراه تونیسابلاگ بودید امیدوارم از این مقاله بهره کافی را برده باشید لطفا نظرات خود را در پایین این صفحه در مورد این مقاله برای ما بفرستید.
اگر دوست دارید در مورد اره زنجیره ای بیشتر بدانید مقاله بررسی و معرفی اره زنجیره ای ماکیتا را ببینید.
بسیار عالی و کاربردی بود